Nagels Groningen: Alle vragen en antwoorden van Nagelstudio Gellakt.
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Vraag & antwoord nagels Groningen

 

Informatie over nagels bij Nagelstudio Groningen.

Informatie over nagels bij Nagelstudio Groningen.

 

Wat kan ik beter wel en niet doen als ik Gellak of Gel op mijn nagels draag?

• Gebruik de nagels niet als gereedschap. Wanneer je bijvoorbeeld iets wilt openen, gebruik dan gereedschap.

• Draag handschoenen om de handen en nagels te beschermen. Dit geldt vooral bij het werken in de tuin en bij het gebruik maken van schoonmaakmiddelen.

• Vermijd onzorgvuldig gebruik zoals bijten, peuteren, stoten et cetera.

• Probeer onnodige druk op de nagels te voorkomen, door zoveel mogelijk gebruik te maken van de zijkanten van de vingers.

• Hou de nagels en handen vet. Zorg dat de nagels niet uitdrogen. Probeer veel contact met water te vermijden. Gebruik na contact met water een goede handcrème.

 

Wat kan ik thuis doen op het gebied van hand- en nagelverzorging?

Handen en nagels hebben dagelijks veel te verduren. Kou, wind en water drogen de handen snel uit. Ze vragen om een goede verzorging. Gebruik regelmatig een hydraterende handcrème.

Verzorg daarnaast de nagels en nagelriemen met een verzorgende nagelriemolie. Nagelriemolie houdt de natuurlijke nagels gezond, flexibel en in goede conditie.

Bijkomende voordelen van handcrème en nagelriemolie. Ze:

• voorkomen uitdroging en verharding van de handen en nagels.

• zorgen dat de nagel een goed vochtigheidsniveau heeft, waardoor het loslaten van de Gel of Gellak wordt voorkomen.

• maken de nagelriemen soepel, waardoor stoten opgevangen kunnen worden. Daarmee is het risico op wondjes van de nagelriem kleiner.

 

Welke vijl is het beste voor de nagels en waarom? En wat is een goede vijltechniek?

• Er zijn drie verschillende soorten nagelvijlen. De metalen vijl is de meest agressieve vijl. De kartonnen vijl en de glazen vijl zijn de zachte vijlen.

• De nagel bestaat uit laagjes. Door met metaal te vijlen, loop je het risico deze lagen onzichtbaar van elkaar los te maken. Dan kunnen vocht en vuil inwerken en kunnen de losse laagjes scheuren.

• Vijl één kant op naar het midden van de nagel met een zachte vijl. De nagel wordt op deze manier als het ware afgesloten tegen schadelijke invloeden.

 

Wat moet ik doen voor ik naar Nagelstudio Gellakt ga?

Je hoeft niets te doen. Het is wel prettig als je zonder nagellak komt. Daarnaast liever geen handcrème gebruiken vlak voor het bezoek aan de studio. Als de handen vettig zijn, hecht de Gellak of Gel minder goed.

 

Hoe garandeert Nagelstudio Gellakt een hygiënische behandeling?

Hygiëne is erg belangrijk. Na elke behandeling worden alle materialen schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Ook de nageltafel, de led/UV-lampen en alle gebruikte handdoeken worden vanzelfsprekend na elke behandeling gereinigd.

 

Is het mogelijk om een proefnagel te laten zetten?

Ja, je kunt gebruikmaken van de mogelijkheid om één proefnagel te laten zetten. Je kunt dan zelf de voordelen van Gellak of Gel ervaren. Heb je interesse in een proefnagel, vraag Nagelstudio Gellakt wanneer dit mogelijk is en maak een afspraak.

 

Hoe kan ik een afspraak verzetten?

Een afspraak voor de nagels bij Nagelstudio Groningen kun je het beste per mail, sms of app verplaatsen. Dit omdat de telefoon niet aangenomen wordt tijdens behandelingen. Als je een mail, sms of app stuurt, wordt deze zo spoedig mogelijk beantwoord.

 

Wat is het verschil tussen Gellak en Gel op de nagels?

De Gel is biologisch, deze bestaat voor 99% uit natuurlijke bestanddelen. De biologische Gel verstevigt de natuurlijke nagel en blijft 3 tot 5 weken zitten.

De Gel Polish / Gellak daarentegen blijft 3 tot 4 weken mooi en geeft tevens een versteviging. Het is bij de Gel Polish ook mogelijk om een extra versteviging te laten aanbrengen.

Zie voor meer informatie hierover deze website onder het kopje Behandelingen: de subkopjes Gellak en Gel.

 

Wat is het verschil tussen Gel en acryl?

Nagelstudio Gellakt werkt bewust niet met acryl. De versteviging van de natuurlijke nagels wordt bij ons uitgevoerd met Gel. De biologische Gel verstevigt de nagels van Nagelstudio Groningen, maar brengt absoluut geen schade toe aan de nagel en bevordert zelfs de groei van de natuurlijke nagel.

Doordat de Gel afweekbaar is, ontstaat er geen schade aan de nagels (van Nagelstudio Groningen) en is er geen sprake van chemische dampen en overtollig stof. Dus gezond voor klant en nagelstyliste!

Voor meer informatie hierover zie op deze website onder het kopje Bio Gel.

 

Waardoor kan de Gellak of Gel op de nagels soms minder lang mooi blijven?

In uitzonderlijke gevallen kan de Gellak of Gel minder lang blijven zitten. Dit gebeurt soms bij het gebruik van medicijnen, hormoonpreparaten, zwangerschap, overmatige stress en verkleuring door roken.

 

Link:

https://omaweetraad.nl/gezondheid/nagelverzorging