Nagelstudio Gellakt. De nagelstyliste, inrichting en producten.
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Nagelstudio Gellakt

 

Nagelstyliste Studio Gellakt.

Nagelstyliste Studio Gellakt.

Nagelstyliste Studio Gellakt

Mijn naam is Karen. Ik ben de nagelstyliste en eigenaresse van Nagelstudio Gellakt. Ik heb de opleiding tot Allround Nagelstyliste bij Bio Sculpture Gel gevolgd. Daarna heb ik Nagelstudio Gellakt opgestart.

Met veel plezier verzorg ik de nagels van mijn klanten. Zowel het vak van nagelstyliste als het contact met de klanten, vind ik plezierig. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht voor mijn klanten belangrijk. Klanten krijgen bij mij dus niet alleen mooie nagels. Het is ook een ontspannend moment voor de klant. 

Mijn streven is dus om de klanten in de nagelstudio een relaxte behandeling te geven. Zij kunnen vervolgens met mooie nagels én een ontspannen gevoel de studio weer verlaten.

 

Inrichting Nagelstudio Gellakt 

 

Nagelstudio Gellakt Inrichting.

Nagelstudio Gellakt Inrichting.

 

De studio is gevestigd in mijn woning. Het adres is Anna Blamanstraat 51 in Groningen. Zie ook het kopje ‘Contact‘ voor een plattegrond.

De studio heeft een nageltafel en relaxstoelen. De stoelen zijn in hoogte verstelbaar, dus deze zijn geschikt voor alle klanten.

Er is ruimte genoeg om een vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw mee te nemen. Het is wel fijn als dit van tevoren even aangegeven wordt.

Er is een daglicht lamp om een nauwkeurige behandeling mogelijk te maken. Voor de behandeling van de Gellak en de Gel zijn er LED/UV-lampen aanwezig.

En natuurlijk staan er in de studio alle mogelijke kleuren Gellak, Gel polish en Gel. Er zijn in de studio ook verzorgingsproducten te koop.

 

Producten Nagelstudio Gellakt 

De producten van Nagelstudio Gellakt zijn potjes Gel en flesjes Gellak. Je kunt kiezen uit vele kleuren. Kortom, zie voor meer informatie ook de kopjes Evo en Bio Gel.

In Studio Gellakt worden twee LED/UV-lampen gebruikt. Je hoeft dus niet te wachten tot de Gel of Gellak uitgehard is. De tijd wordt zo optimaal gebruikt.

 

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=nmvHI1Up4CY