Nails Groningen. Behandelingen bij Nagelstudio Gellakt in Groningen.
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Behandelingen Nails Groningen

 

Nagels bij Nagelstudio Gellakt Groningen.

Nagels bij Nagelstudio Gellakt Groningen.

 

• We beginnen met uitleg en advies over alle mogelijkheden voor jouw nails bij Nagelstudio Groningen. 

• Daarna beoordelen wij de conditie van jouw nagels.

• Als het product gekozen is (Gellak of Gel), zoek je een kleur uit die je mooi vindt en die goed bij je past. 

• De behandelingen beginnen altijd met een manicure. Daarbij worden jouw nails bij Nagelstudio Groningen voorbereid voor de behandeling. 

• De nagelstyliste brengt nagelverbeteraar aan, indien nodig.

• Daarna wordt de gekozen Gel of Gellak aangebracht. 

 

Wat is de functie van de nails?

– De menselijke nagel groeit ongeveer 2-3 mm per maand, bij mannen iets sneller dan bij vrouwen. Om een nagel volledig opnieuw te laten aangroeien is ongeveer 6 tot 8 maanden nodig; voor de tenen tot wel 18 maanden.

– Bij de mens groeit de nagel van de middelvinger sneller dan van de pink, en van de vingers sneller dan van de tenen.

– Het huidrandje dat op de nagel aansluit, heet nagelriem. Veel vrouwen laten nagels lang groeien om er aantrekkelijker of vrouwelijker uit te zien. De historische verklaring hiervan is dat een vrouw met lange nagels niet met haar handen kan werken en dus van goede stand is.

– De belangrijkste functie van de nagels is de bescherming van de zenuwuiteinden in de toppen van de vingers, waardoor er geen eeltvorming plaatsvindt op de vingertoppen. Door de aanwezigheid van een nagel houdt een mens/dier dus het gevoel in de vingertoppen.

– Sommige mensen zijn verslaafd aan nagelbijten. Daardoor hebben ze vaak een kort nagelbed (het roze gedeelte van de nagel). De vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. 

– De nagelplaat (de zichtbare bovenkant) bestaat uit 3 lagen. Hoornlaag (schubbenlaag), is de bovenste laag die bij uitdroging loskomt. Ook wel splijtende nagels genoemd. Keratinelaag (sponslaag), neemt alle voedingsstoffen op en houdt vocht en vet vast. Epitheel laag (onderste laag), is de bevestigingslaag van de nagelwal. Deze bevindt zich aan de zijkant van de nagelplaat.

(Deze pagina is afkomstig van Wikipedia.)

 

Link:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nagel