Gelnagels bij Nagelstudio Gellakt. Kijk hier voor deze mooie actie!
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Actie (bij Gelnagels)

 

Korting tot 1 april 2023:

 

 Korting op olie bij Gelnagels.

Korting op olie bij Gelnagels.

 

 

“Some oil a day keeps the bad nails away!”

 

20% korting op alle Nagelriemolie bij Gelnagels

Bovenstaande actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

 

 

 

Nagelriemolie bij Gelnagels

• Nagelriemolie verzorgt de nagelriemen. Daarnaast houdt nagelriemolie ook de Gelnagel flexibel. Dit is belangrijk. Het voedt en verzorgt de natuurlijke nagel. Het voorkomt splijten en lifting. Des te soepeler de Gelnagel is, des te minder kans er is op breuken, scheurtjes en vooral uitdroging. Dit geldt dus voor de nagelriemen en ook voor de natuurlijke nagel. Daarom adviseren wij alle klanten het gebruik van nagelriemolie.

• Onze nagelriemolie bestaat uit vijf oliën. Uiteraard zijn deze oliën honderd procent natuurlijk.

• Wij adviseren om zo vaak mogelijk maar in ieder geval één keer per dag de nagelriemen en nagels met olie te behandelen en te masseren. Vergeet ook niet om de onderkant van de nagels te oliën. Het beste is om dit ‘s avonds voor het slapen gaan te doen. Op deze manier doet de olie de hele nacht zijn werk.

• Daarom adviseren wij dan ook om de nagelriemolie te plaatsen op een handige plek. Bijvoorbeeld op de wastafel, het aanrecht of het nachtkastje. Het is ook handig op te bergen naast de nachtcrème, tandpasta of handzeep. Het oliën wordt op deze manier een ritueel. Je vergeet het oliën hierdoor minder makkelijk. Ook een potje nagelriemolie naast de televisie werkt altijd goed.

• Hierdoor zorg je ervoor dat de mooie Gelnagels van Nagelstudio Gellakt ondersteund worden door soepele, gezonde nagelriemen. De nagelriemen worden tijdens de behandeling in de studio ook gemakkelijker teruggeduwd.

 

Link:

https://evogel.nl/7-tips-voor-mooie-nagels/