Gelnagels bij Nagelstudio Groningen Gellakt Actie Korting
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Actie voor Nagelriemolie (voor Gelnagels)

 

Korting tot 1 januari 2020:

 Korting voor olie bij Gelnagels.

Korting voor olie bij Gelnagels.

 

 

“Some oil a day keeps the bad nails away!”

 

 

20% korting op alle Nagelriemolie bij Gelnagels

 

Bovenstaande actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

 

 

Nagelriemolie bij Gelnagels

Nagelriemolie verzorgt de nagelriemen. Daarnaast houdt nagelriemolie ook de Gelnagel soepel. Dit is belangrijk. Des te soepeler de Gelnagel is, des te minder kans heb je op breuken, scheurtjes en vooral uitdroging. Dit geldt voor het product en ook voor de natuurlijke nagel. Daarom adviseren wij alle klanten het gebruik van nagelriemolie.

Onze nagelriemolie bestaat uit vijf oliën. Uiteraard zijn deze oliën honderd procent natuurlijk.

Wij adviseren om zo vaak mogelijk maar in ieder geval één keer per dag de nagelriemen en nagels met olie te behandelen en in te masseren. Het beste is om dit ‘s avonds voor het slapen gaan te doen. Op deze manier kan de olie de hele nacht zijn werk doen.

Daarom adviseren wij dan ook om de nagelriemolie te plaatsen in de buurt van de wastafel, op het aanrecht of op het nachtkastje. Het is ook handig op te bergen naast de nachtcrème, tandpasta of handzeep. Het oliën wordt op deze manier een ritueel. Men vergeet het oliën hierdoor minder makkelijk. Ook een potje nagelriemolie naast de televisie werkt altijd goed.

Hierdoor zorg je ervoor dat de mooie Gelnagels van Nagelstudio Gellakt omringd worden door soepele, gezonde nagelriemen. Dat de nagelriemen tijdens de behandeling in de studio gemakkelijker teruggeduwd kunnen worden, is hiervan ook een ander voordeel.

 

Link:

https://evogel.nl/7-tips-voor-mooie-nagels/