Gelnagels Groningen bij Nagelstudio Gellakt. Met natuurlijke gel.
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Gelnagels Nagelstudio Gellakt Groningen

 

 

Voordelen Gelnagels Groningen:

 

Gelnagels bij Nagelstudio Groningen Gellakt.

Gelnagels bij Nagelstudio Groningen Gellakt.

• Deze behandeling is mogelijk met natuurlijke Gel bij Nagelstudio Gellakt. De nagelstyiste werkt met het merk Bio Sculpture Gel. Dit is een kwalitatief hoogstaand product.

• De Gelnagels blijven 3 tot 5 weken mooi. Het is een permanente nagelkleur. Het is wel belangrijk om je te realiseren dat er na 5 weken een behoorlijke nagel uitgroei kan optreden. Dnatuurlijke groei van de nagel veroorzaakt deze uitgroei. Bij een lichtere kleur valt deze uitgroei uiteraard veel minder op dan bij een felle, contrasterende kleur.

• Er is sprake van een extra versteviging van de natuurlijke nagel. De nagelstyliste brengt de basis laag aan. Dit is hetzelfde als bij de Gellak behandeling. Daarna worden twee of drie gekleurde gellagen op de nagel gezet. Dit is ook afhankelijk van de dekking van de gekozen kleur. Afgesloten wordt met een top gellaag.

Er is geen droogtijd. De lak wordt dus uitgehard in de LED/UV-lamp. De nagelstyliste verwijdert de zogenaamde ‘plaklaag’. De nagels zijn tevens direct droog zijn. Zij zijn dan voorzien van een blijvende glans.

• Je kunt kiezen uit een collectie van 60 prachtige kleuren. De kleuren variëren van de rode en roze tinten tot de moderne grijze en donkere tinten en alle mogelijke varianten daarop.

• De Gelnagels hebben een dun uiterlijk en zijn flexibel. Bovendien zijn de Gelnagels door de verstevigende Gel bijzonder sterk en hierdoor ook uitstekend bestand tegen dagelijks gebruik.

Kijk ook bij de tips onder het kopje Nagelstudio/Vraag & Antwoord.

• De kleur van de Gel blijft perfect. Er treedt geen vervaging, dofheid of vergeling op. Ook blijven de nagels krasvrij.

Eigenschappen Gelnagels Groningen:

Gelnagels bij Nagelstudio Groningen Gellakt.

Gelnagels bij Nagelstudio Groningen Gellakt.

• De Gel wordt aangebracht met drie verschillende penselen. Voor elke gel laag (base, kleur en top) wordt in de nagelstudio een schoon penseel gebruikt.

• Uitharden gebeurt onder de LED/UV-lamp in de nagelstudio. De LED/UV-lamp heeft een kortere uithardingstijd dan de traditionele uv-lamp. Wij werken met twee LED/UV-lampen, waardoor er geen tijd verloren gaat. Door het gebruik van de lamp, zijn de Gelnagels van Nagelstudio Groningen dus meteen droog.

• Er is geen sprake van beschadiging van de natuurlijke nagel. Dmaximaal conditionerende bestanddelen bevorderen de groei van de nagel. Dbasis gellaag beschermt de nagel en deze groeit op natuurlijke wijze door. Dit gebeurt dus onder de verzorgende en voedende Gel.

• De Gel zorgt voor een strakke, gladde, glanzende en verzorgde look.

• De Gel behandeling vereist in onze nagelstudio een gemiddelde behandeltijd (ongeveer 60 minuten, dit is inclusief manicure).

 

Link:

https://www.youtube.com/watch?edufilter=NULL&v=L8X8djBiPn0