Manicure Nagelstudio Gellakt Groningen Basis en Luxe
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Manicure

 

Mooie en verzorgde handen en nagels door een manicure behandeling.

Mooie en verzorgde handen en nagels door een manicure behandeling.

 

• De behandeling wordt begonnen door middel van een uitleg over de behandeling.

 

• Hierna start de nagelstyliste met het vijlen van de nagels. Hierbij is lengte en de vorm van de nagels belangrijk. De mogelijke nagelvormen hierbij zijn ronde, vierkante of ovale nagels.

 

• De nagelstyliste polijst vervolgens de nagelplaat met een bufferblok. De bedoeling hiervan is om de dode huidcellen van de nagel te verwijderen.

 

• Na het polijsten brengt de nagelstyliste vitamine product op de nagelplaat aan. Dit vocht inbrengende product zal een gezonde nagelgroei bevorderen. Het is ook mogelijk om dit product dagelijks op zwakke en beschadigde nagels te gebruiken. De vitamine dosis is te koop in de nagelstudio.

 

• Daarna vindt een behandeling met de nagelverbeteraar plaats. De nagelstyliste brengt dit met een kwastje op de nagelplaat aan. De LED/UV-lamp zorgt ervoor dat het product uithardt.

 

• Nagelriemverzorging bestaat in de eerste plaats uit het voorzichtig terugduwen van de nagelriemen. In de tweede plaats verwijdert de nagelstyliste de losse nagelriemvelletjes. Ten slotte worden de nagelriemen en de natuurlijke nagels ingemasseerd met een heerlijk geurende nagelriemolie. Ook deze nagelriemolie is verkrijgbaar in onze nagelstudio. Het is een product van hoge kwaliteit. Deze olie trekt snel in de nagelriemen en is niet langdurig vettig. Er is nog een reden om deze olie thuis te gaan gebruiken. Het versterkt namelijk ook de natuurlijke nagels.

 

• De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende handmassage met een verzorgende handcrème.

 

• Deze relaxte behandeling vindt plaats in onze gezellige nagelstudio. U kunt tijdens de behandeling genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. 

 

• Samengevat is de behandeltijd van deze manicure ongeveer 30 minuten.

 

Manicure uitgelegd door Wikipedia

Een manicure is een behandeling van de handen. Maar het is in het bijzonder een behandeling van de nagels. De persoon die deze handeling uitvoert, noemt men ook een manicure.

De manicure verzorgt en ontspant de huid door middel van verzorgende lotions. Ook duwt zij bij de nagels de nagelriemen naar achteren. Daarnaast vijlt de manicure de nagels in een mooie vorm. Ook verwijdert zij dode huidcellen van de nagel. De nagelriemen worden behandeld met nagelriemolie.

 

Deze pagina is afkomstig van Wikipedia.

Link:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Manicure