Nagelsalon Groningen Gellakt Gezonde Producten
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Nagelsalon Groningen Gellakt Producten

Nagelsalon Gellakt kiest voor gezonde nagels.

Nagelsalon Gellakt kiest voor gezonde nagels.

 

Bio Sculpture is het enige nagel systeem met een beoordeling van 5-sterren.

Met deze gel kunnen nagels worden gerepareerd en gecorrigeerd.

De kleuren gaan wekenlang mee. Ze worden ook gemakkelijk verwijderd. Kortom, de natuurlijke nagel blijft onbeschadigd en gezond.

De producten zijn 100% vegan. Ze zijn ook niet getest op dieren.

Zij zijn ook Five Free. Dit betekent dus dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen (Dibutylftalaat, Tolueen, Formaldehyde, Formaldehyde hars, Kampfer).

 

Over Bio Sculpture Gel 

Bio Sculpture Gel is op de markt gebracht in 1988. Dit nagel systeem is iets compleet nieuws. Het is een flexibele gel. De gel is ook af te weken.

Het is in nieuwe, verschillende kleuren op de markt.

De organisatie is ook de uitvinder van kleuren gel, af te weken gel en sculpting gel.

Bio Sculpture was de eerste die een vormende gel ontwikkelde met een sjabloon. Dit is in plaats van nagellijm of plastic tips. Deze gel is dus veel beter voor de natuurlijke nagel.

Het bedrijf ontwikkelt al jaren de productlijn. De organisatie is dus toonaangevend op de markt van de nagel industrie.

De ontwikkeling is enorm geweest. Tegenwoordig is Bio Sculpture Gel te vinden in 30 landen wereldwijd.

Bio Sculpture Gel is tevens het enige nagel systeem dat klinisch is getest. Het erkende onderzoeksinstituut laat zien dat het 99% allergievrij is. Het instituut gaf Bio Sculpture de hoogste beoordeling (5 sterren). Het is dus een effectief en gezond nagel systeem.

Het nagel systeem is ontworpen om kracht en bescherming te bieden aan de natuurlijke nagel. Er wordt dus geen primer of activator gebruikt.

De gel beschadigt de natuurlijke nagel niet. Het wordt afgeweekt zonder te vijlen. Hierdoor ademen de klant en de nagelstyliste geen stof in.

Nagelsalon Gellakt lost met gel remover de gel op in 10 tot 20 minuten.

Deze Gel geeft een versterkende behandeling. Het maakt de nagel sterk en flexibel. De nagel ziet er natuurlijk uit.

 

Waarom kiest Nagelsalon Gellakt Groningen voor Bio Sculpture Gel?

Het product bestaat al meer dan 30 jaar en is nieuw als het gaat om flexibiliteit, kleuren en stevigheid.

Bio Sculpture is een compleet nagel systeem met producten voor elke klant.

De producten worden ontwikkeld en verbeterd. Bio Sculpture streeft ernaar het beste systeem op de markt te zijn en te blijven.

Ontdek het voordeel van een gezonde nagelbehandeling. Het is prettig om te dragen. Bio Gel maakt nagels mooi, flexibel en duurzaam. Zoals gezegd, zonder enige schade aan de natuurlijke nagel.

De nagelstyliste kan verschillende nagels maken. Dit is afhankelijk van het type nagelplaat en de levensstijl van de klant.

Bio Sculpture is de eerste keuze voor klanten. Bio Gel zal de natuurlijke nagel niet beschadigen. Het loopt voorop wat betreft gezondheid, sterkte en verwijderingsgemak.

De producten bevatten geen oplosmiddelen of primers. Met Bio Gel wordt er niet overmatig gevijld. Er is dus minimaal stof in Nagelsalon Groningen.

Alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen.

 

Over Evo van Bio Sculpture Gel

Nagelsalon Groningen Gellakt kiest voor gezonde nagels

Nagelsalon Groningen Gellakt kiest voor gezonde nagels.

 

• Evo Base is een revolutionaire gel. De gel is de beste combinatie van prestaties en veiligheid.

• De basis gel bevat vitamine A en vitamine E. Deze vitamines gaan naar de natuurlijke nagel. Deze gel biedt flexibiliteit en stevigheid. Het geeft goede prestaties en een ​​betere doorlaatbaarheid.

• Evo bevat geen oplosmiddelen, zoals Formaldehyde, Dibutylftalaat, Tolueen of Kampfer.

• Het is een product van Bio Sculpture Gel. Nagelsalon Groningen verzorgt zowel een snelle behandeling als goede kwaliteit.

• Dit product is zelf egaliserend en flexibel. Het voorkomt schade aan de nagelplaat. Evo gaat tot 3 weken of langer mee.

Nagelsalon Groningen gebruikt Evo Gloss, omdat het een langdurige glanzende afwerking geeft .

• Dit systeem is te gebruiken met het originele Bio Sculpture Gel systeem. Het geeft een gladde afwerking. Vandaar dat het vijlen van de nagel niet nodig is. Zoals gezegd, de gel wordt verwijderd in 10 tot 20 minuten. Dit immers zonder schade aan de nagel te veroorzaken.

 

Waarom kiest Nagelsalon Gellakt Groningen voor Evo?

• Een balans van zuurstof en waterdampen is essentieel om de nagels gezond te houden.

• Wanneer de nagels bedekt zijn met een kunstmatig product, dan zijn deze kwetsbaar. Bijvoorbeeld voor uitdroging, bacteriën en schimmelinfecties. De nagel bestaat grotendeels uit keratine. Deze keratine staat een uitwisseling toe tussen zuurstof en waterdamp. De uitwisseling voedt de huid en doodt bacteriën.

Evo Base is ontwikkeld om dit proces na te bootsen en te ondersteunen. Het gaat dus om de uitwisseling van zuurstof en waterdampen. De waterdamp kan zo door de gel heen trekken. Om de nagel gezond te houden is het nodig om lucht en waterdamp uit te wisselen.

 

Link:

https://www.gezondheidsnet.nl/uiterlijk/dit-zeggen-je-nagels-over-je-gezondheid