Nagelstudio Groningen Gellakt De Studio Inrichting Producten
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Nagelstudio Groningen Gellakt  

Nagelstyliste Karen.

Nagelstyliste Karen.

 

Mijn naam is Karen. Ik ben de nagelstyliste en eigenaresse van Nagelstudio Groningen Gellakt. Ik heb de opleiding tot Allround Nagelstyliste bij Bio Sculpture Gel gevolgd. Daarna heb ik Studio Gellakt opgestart.

Met veel plezier verzorg ik de nagels en handen van mijn klanten. Zowel het vak van nagelstyliste als het contact met de klanten, vind ik erg leuk.

Mijn streven is om de dames (én heren) in de nagelstudio enerzijds een relaxte behandeling te geven. Anderzijds kunnen zij vervolgens met mooie nagels én een ontspannen gevoel de studio weer verlaten.

 

 

Inrichting Nagelstudio Groningen Gellakt

Nagelstudio Groningen Gellakt Inrichting.

Nagelstudio Groningen Gellakt Inrichting.

De nagelstudio is gevestigd in mijn woning. Het adres is Anna Blamanstraat 51 in Groningen. Zie ook het kopje ‘Contact’ voor een plattegrond.

De studio is voorzien van een nageltafel en twee relaxfauteuils. De fauteuils zijn in hoogte verstelbaar, dus deze zijn geschikt voor alle klanten.

Bovendien is er een koffie- en theetafel en een extra fauteuil. Er is ruimte genoeg om een vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw mee te nemen. Het is wel fijn als dit van tevoren even aangegeven wordt.

Er is een daglichtlamp om een nauwkeurige behandeling mogelijk te maken. Voor het uitharden van de Gellak en de Gel op de nagels zijn er LED/UV-lampen aanwezig.

En natuurlijk staan er in de studio alle mogelijke soorten en kleuren Gellak / Gel polish, Gel. Bovendien zijn er verzorgingsproducten, nagel-instrumenten et cetera.

 

 

 

 

 

Producten Nagelstudio Groningen Gellakt

 

Producten van Bio Sculpture Gel.

Producten van Bio Sculpture Gel.

Dit zijn de producten van Nagelstudio Groningen Gellakt. Deze producten zijn zowel potjes Gel als verzorgingsproducten van Bio Sculpture Gel. Je kunt kiezen uit vele kleuren.

Kortom, zie voor meer informatie over dit merk ook het kopje ‘Bio Gel’.

 

 

 

 

 

 

Gellak / Gel Polish producten.

Gellak / Gel Polish producten.

Bovendien wordt er in de studio gewerkt met EVO Gel Polish / Gellak. Je kunt kiezen uit transparante kleuren, dekkende kleuren en natuurlijk glitterkleuren. 

 

 

 

 

 

 

LED/UV-lamp.

LED/UV-lamp

Dit is één van de twee LED/UV-lampen die in de nagelstudio Groningen gebruikt worden. Er worden twee lampen tegelijk gebruikt in de studio. Je hoeft dus niet te wachten tot de Gel of Gellak uitgehard is. Bovendien wordt de tijd zo optimaal gebruikt.

Er is ook een UV-lamp aanwezig. Deze is nodig wanneer producten niet in de LED-lamp gebruikt kunnen worden. Bij het aanbrengen van de Gel evenals de Gellak op de teennagels wordt deze lamp ook gebruikt.

 

 

 

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=nmvHI1Up4CY