Nagelstudio Groningen Gellakt. De nagelstyliste, inrichting en producten.
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Nagelstudio Groningen Gellakt

Nagelstyliste Karen.

Nagelstyliste Karen.

 

Mijn naam is Karen. Ik ben de nagelstyliste en eigenaresse van Nagelstudio Groningen Gellakt. Ik heb de opleiding tot Allround Nagelstyliste bij Bio Sculpture Gel gevolgd. Daarna heb ik Studio Gellakt opgestart.

Met veel plezier verzorg ik de nagels van mijn klanten. Zowel het vak van nagelstyliste als het contact met de klanten, vind ik uitdagend. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht voor mijn klanten belangrijk. Klanten krijgen bij mij dus niet alleen mooie nagels. Het is ook een ontspannend moment voor jezelf. 

Mijn streven is dus om de klanten in de nagelstudio een relaxte behandeling te geven. Zij kunnen vervolgens met mooie nagels én een ontspannen gevoel de studio weer verlaten.

 

Inrichting Nagelstudio Groningen Gellakt

 

Nagelstudio Groningen Gellakt Inrichting.

Nagelstudio Groningen Gellakt Inrichting.

 

De nagelstudio is gevestigd in mijn woning. Het adres is Anna Blamanstraat 51 in Groningen. Zie ook het kopje ‘Contact’ voor een plattegrond.

De studio heeft een nageltafel en twee relaxstoelen. De stoelen zijn in hoogte verstelbaar, dus deze zijn geschikt voor alle klanten.

Bovendien is er een koffie- en theetafel. Er is ruimte genoeg om een vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw mee te nemen. Het is wel fijn als dit van tevoren even aangegeven wordt.

Er is een daglicht lamp om een nauwkeurige behandeling mogelijk te maken. Voor het uitharden van de Gellak en de Gel op de nagels zijn er LED/UV-lampen aanwezig.

En natuurlijk staan er in de studio alle mogelijke kleuren Gellak, Gel polish en Gel. Er zijn in de studio diverse verzorgingsproducten te koop.

 

Producten Nagelstudio Groningen Gellakt

 

Producten van Bio Sculpture Gel.

Producten van Bio Sculpture Gel.

Dit zijn de producten van Nagelstudio Groningen Gellakt. Deze producten zijn natuurlijk potjes Gel. Er zijn ook verzorgingsproducten van Bio Sculpture Gel. Je kunt kiezen uit vele kleuren.

Kortom, zie voor meer informatie ook de kopjes Evo en ‘Bio Gel’.

Bovendien wordt er in de studio gewerkt met Evo Gel Polish. Je kunt kiezen uit transparante kleuren, dekkende kleuren en natuurlijk glitterkleuren.

In nagelstudio Groningen worden twee LED/UV-lampen gebruikt. Je hoeft dus niet te wachten tot de Gel of Gellak uitgehard is. De tijd wordt zo optimaal gebruikt.

Er is ook een UV-lamp aanwezig. Deze lamp heeft een uitneembare bodem. Dit is handig bij het aanbrengen van de Gel of de Gellak op de teennagels.

 

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=nmvHI1Up4CY