Manicure Groningen Nagelstudio Gellakt. Verzorgende behandelingen.
info@gellakt.nl   |   06-30793102
Follow us :-

Manicure Nagelstudio Gellakt Groningen

 

Mooie en verzorgde nagels door een manicure behandeling in Groningen.

Mooie en verzorgde nagels door een manicure behandeling in Groningen.

 

• De behandeling begint met een uitleg over de behandeling.

• Hierna start de nagelstyliste met het vijlen van de nagels. Hierbij is de lengte en de vorm van de nagels belangrijk. De mogelijke nagelvormen hierbij zijn rond, vierkant of ovaal.

• De nagelstyliste polijst vervolgens de nagelplaat. De bedoeling hiervan is om de dode huidcellen van de nagel te verwijderen.

• Na het polijsten brengt de nagelstyliste een vitamine product op de nagelplaat aan. Dit product zal een gezonde nagelgroei bevorderen. Het is ook mogelijk om dit product dagelijks op zwakke en beschadigde nagels te gebruiken. De vitamine dosis is te koop in de nagelstudio.

• Daarna wordt de nagel verbeteraar aangebracht. De nagelstyliste brengt dit op de nagelplaat aan. De LED/UV-lamp zorgt ervoor dat het product uithardt.

• Nagelriem verzorging bestaat in de eerste plaats uit het terugduwen van de nagelriemen. In de tweede plaats verwijdert de nagelstyliste de losse velletjes.

• De nagelstyliste verzorgt de nagelriemen en de natuurlijke nagels. Dit gebeurt met een heerlijke nagelriemolie. Ook deze olie is verkrijgbaar in onze nagelstudio. Het is een product van hoge kwaliteit. Deze olie trekt snel in de nagelriemen en is niet langdurig vettig. Er is nog een reden om deze olie thuis te gaan gebruiken. Het versterkt namelijk ook de natuurlijke nagels.

• De manicure bij Nagelstudio Groningen eindigt met een ontspannende handmassage met een handcrème.

• Deze relaxte behandeling vindt plaats in onze gezellige nagelstudio. U kunt tijdens de behandeling genieten van een kopje koffie of thee. 

• De behandeltijd van deze manicure is ongeveer 30 minuten.

 

Manicure (bij Nagelstudio Groningen) uitgelegd door Wikipedia

Een manicure is een hand behandeling. Maar het is vooral een behandeling van de nagels. De persoon die deze handeling verricht, noemt men ook een manicure.

De manicure verzorgt de huid door middel van lotions. Ook duwt zij de nagelriemen naar achteren. Daarnaast vijlt de manicure de nagels in een mooie vorm. Zij verwijdert ook de dode huidcellen van de nagel. Nagelriemolie heeft een verzorgende werking op de nagelriemen en de nagels.

Een gezonde nagel groeit ongeveer 0,1 mm per dag. Dit is ook afhankelijk van de stabiele samenstelling van de nagelplaat. Voedsel, stress, verontreiniging, zon, kou en wisseling van seizoenen. Al deze elementen kunnen invloed hebben op de groei en gezondheid van de nagel.

 

Deze pagina is afkomstig van Wikipedia.

 

Link:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Manicure